Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Rekker Messi semifinalen?

Fotballaget Real Madrid møter Borussia Dortmund i semifinalen i mesterligaen. Mens Bayern München møter Barcelona. Men om stjernen Lionel Messi blir klar til kamp, er usikkert.

Fotballaget Bayern München spiller mot Barcelona og Borussia Dortmund mot Real Madrid. Slik blir kampene i semifinalen i mesterligaen Champions League.

Borussia Dortmund får seg en real utfordring når de møter Real Madrid og stjernen Christiano Ronaldo i semifinalen i mesterligaen. Ronaldo er toppskårer i mesterligaen med 11 mål. Mens Borussia er det eneste laget som ennå ikke har tapt en eneste kamp i mesterligaen denne sesongen.

Tyske Borussia og spanske Real møttes også i gruppespillet tidligere i sesongen. Tyskerne vant 2-1 hjemme og klarte 2-2 i Spania.

LES MER HER: Super-Messi sørget for semifinale

I den andre kampen i semifinalen spiller Bayern München mot Barcelona. I denne kampen er det stor spenning om Barcelonas stjerne Lionel Messi rekker kampen. Han sliter med en lårstrekk. I kvartfinalen startet han på benken, men kom innpå. Da var han sterkt med på at Barcelona sikret seieren. Men det gjorde skaden verre.

Både Bayern og Borussia Dortmund starter med hjemmekamp i Tyskland. Det er ikke sett på som en fordel.

– Nå skal det spilles fotball. Jeg er glad kampene er trukket ferdig. Det er unødvendig å si at Real blir en vanskelig motstander. Vi har allerede slått dem en gang denne sesongen, sier Jürgen Klopp. Han er trener for Borussia Dortmund.

Barcelona og Real har den andre kampen i semifinalen hjemme. Det kan være avgjørende i kamper som ser ut til å bli svært jevne.

LES MER HER: Usikkert når Messi blir spilleklar

Semifinalen mellom Bayern München og Barcelona spilles 23. april og 30. april. Mellom Borussia og Real er kampene 24. april og 1. mai.

Årets finale i mesterligaen spilles i London i Storbritannia 25. mai.