Sport

Sjefen skal plukke ut nytt lag

Norge knuste Litauen i håndball lørdag. Men framover blir det mer spenning.

Norge har sikret seg plass i europa-mesterskapet (EM) i håndball for kvinner. Lørdag vant jentene 36-19 over Litauen. Men da var EM allerede sikret for Norge. EM arrangeres i Sverige til vinteren.

Framover er det De olympiske leker (OL) som skaper spenning. Håndballsjef Thorir Hergeirsson skal plukke ut et nytt lag. De skal spille for Norge i OL i Brasil i august.

Og han har et vanskelig valg foran seg. Det er for mange gode spillere, skriver nyhetsbyrået NTB. Noen helter fra verdens-mesterskapet (VM) i fjor må se OL hjemmefra.

Strekspiller Heidi Løke har problemer med hælen. Men hun blir trolig klar til OL. Kari Brattset har bare spilt seks landskamper. Men hun ønsker å spille i OL. Også Pernille Wibe kjemper om en plass på laget. Hun var med i VM.

– Jeg må konsentrere meg om meg selv. Men Heidi blir nok klar til OL, sier Brattset om OL. Selv imponerte hun under kampen mot Litauen lørdag.

Hun og de andre må fortsette å imponere sjefen. De skal på en treningssamling i Portugal. Søndag om to uker vet vi hvem som skal spille i OL.

LES MER HER: Kan leke seg med Litauen

Siste utgave

På forsiden nå