Sport

Slutter på landslaget

Håndball-spiller Håvard Tvedten sier nei til videre spill på det norske landslaget.

Håvard Tvedten har spilt håndball for det norske landslaget siden år 2000. Han er ikke motivert for å fortsette å spille for Norge.

Dette er noe han har tenkt over lenge. Derfor gir han beskjed at han ikke vil stå på listene når landslagssjefen skal velge nytt lag.

– Det betyr et endelig farvel til norsk landslagshåndball for min del, skriver Tvedten på sin Instagram-konto på internett.

– Det føles vemodig, men også helt naturlig å sette punktum nå. Jeg håpet motivasjonen skulle komme ved å ta en pause. Isteden føles det mer rett enn noen gang å stoppe nå, sier han.

Tvedten fikk ikke spille da landslagsjef Christian Berge tok ut sin første tropp. Det var i mars i år. Etter det valgte Tvedten å ta en pause. Men han kommer altså ikke tilbake som landslagsspiller.

LES MER HER:Han skal trene håndball-herrene

Tvedten har spilt 208 landskamper og skåret 809 mål, ifølge nyhetsbyrået NTB.

– Jeg er veldig stolt og takknemlig for å ha fått representert Norge i en idrett jeg elsker. Og det så mange ganger. Å spille for Norge har gitt meg noen av mine aller beste minner, skriver Tvedten.

Han fortsetter å spille for den danske klubben Aalborg. Han skal spille både serie og i Champions League. Det gleder han seg til.

– Og jeg jobber fortsatt knallhardt hver dag for å skape underholdning for håndballfrelste dansker, skriver Tvedten.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå