Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Solskjær: – Vi kommer tilbake

Fotballaget Manchester United tapte sin første kamp med Ole Gunnar Solskjær som trener. Men han lover at de kommer tilbake.

Fotball-kampen mellom Manchester United og laget Paris Saint-Germain (PSG) endte slik mange fryktet. United tapte 0-2.

Kampen ble spilt på Uniteds hjemmebane Old Trafford. Lagene kjemper om best plassering i Champions League. Der er PSG foreløpig best.

Ole Gunnar Solskjær er vikar som manager for United. Dette var første kampen laget tapte etter at han tok over. Solskjær sier at tapet mot PSG var en sjekk mot virkeligheten. Men United gir seg ikke så lett.

– Nei, for i denne klubben slår vi tilbake. Vi må slå tilbake. Vi har en kommende kamp i FA-cupen mot Chelsea. Guttene var skuffet i garderoben nå etter PSG-kampen. Men de er målbevisste også, sa Solskjær sent tirsdag kveld.

Lagene møtes igjen i Frankrike. Det blir nok også vanskeliig.

– Det blir vanskelig, men ikke umulig. Vi skal dra ned dit og gi det et forsøk, sa Solskjær.

Han innrømmet også at PSG er på et bedre nivå enn United.

– Vi kom inn til denne kampen i god tilstand, men det ble et steg opp. De er blant favorittene til å vinne Champions League. Dette er nivået vi må sikte på. I Manchester United ønsker vi å være på topp. Vi møtte et topplag. Jeg tror spillerne vet at vi må opp et hakk for å nå det nivået, sier Solskjær.

Men i returkampen må Solskjær klare seg uten lagets beste spiller for tida. Paul Pogba fikk to gule kort og ble utvist til slutt. Da må han stå over den neste kampen i Champions League.

Spilleren Ángel Di María fra PSG skapte ekstra trøbbel for United. Han forlot United sommeren 2015. Tirsdag hadde han to pasninger som endte i mål. Presnel Kimpembe og Kylian Mbappé skåret for PSG.