Sport

Spilte seg til toppen

Fotball-laget Molde spilte seg til seier mot Vålerenga. Dermed klatret laget til topps på fotball-tabellen.

Kampen mellom fotball- lagene Molde og Vålerenga var full av sjanser. Men det var Molde som endte opp med tre poeng. Det var mye takket være Davy Claude Angans to skåringer. Kampen endte 2-1 til Molde. Det var nok til å sende Molde til topps på tabellen i eliteserien.

Allerede etter fire minutter kom den første skåringen på Ullevaal stadion i Oslo. Vålerenga sto høyt med forsvaret. Davy Claude Angan kom fri og trillet ballen mellom beina på Lars Hirschfeld.

Etter det hadde begge lag gode sjanser til å endre på resultatet. Luton Shelton lagde problemer for Molde. Joshua Gatt slet med å holde ham unna på venstresiden. Det ble det nesten straffe av.

Like før pause var Angan igjen på farten. Han jaget en lang pasning. Så fikk han vridd kroppen akkurat nok til at ballen nådde mål i krysset.

Spissen selv var naturlig nok meget fornøyd.

– Ja, det var to bra mål. Jeg har øvd og øvd på volleyskudd med flere av de andre gutta på treninger. Nå klarer jeg det i kamp. Det er godt, sa Angan til nyhetsbyrået NTB.

Treneren hans var naturlig nok fornøyd.

– Davy har jeg alltid hatt troen på. Han er god når vi får lov til å ligge lavt og kontre, mener trener Ole Gunnar Solskjær.

LES MER HER: Solskjær klar for Molde

Men bare to minutter senere reduserte Vålerenga og Fegor Ogude. De fikk inn et hjørnespark. Det ble ingen flere mål i kampen.

– Vi skaper nok av sjanser. De er mindre fremme i banen enn oss, men er mye farligere når de kommer. Jeg er veldig skuffet over det vi gjør på den siste tredjedelen av banen, sa Martin Andresen etter kampen. Han trener Vålerenga.

Han svarte bekreftende på om han trodde at laget hans fortsatt kan kjempe om gull:

– Vi forberedte oss godt. Vi hadde en kampplan som fungerte, smilte Solskjær.

Siste utgave

På forsiden nå