Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Stjernen skryter av Solskjær

Manchester United vant også over topplaget Tottenham. Nå får trener Ole Gunnar Solskjær enda mer skryt.

– Han gjør virkelig en veldig, veldig god jobb. Han har vært spiller selv og kjenner hvordan vi tenker i klubben. Han kom for å hjelpe oss og «booste» oss igjen. Det gjorde han veldig, veldig bra i dag også, sa spiller Paul Pogba til avisa VG.

Pogba har gjort det bra på fotball-banen for Manchester United den siste tida. Lagets nye trener Ole Gunnar Solskjær har brukt Pogba for å vinne flere kamper.

Søndag spilte United mot laget Tottenham. Tottenham er et topplag i den britiske eliteserien i fotball. Likevel vant Manchester United 1-0. Årsaken var godt taktisk spill og en svært god keeper.

Manchester United-keeper David de Gea var som en levende vegg. Han reddet 11 baller. United fikk sin viktige skåring. Marcus Rashford satte ballen i mål. Det var noe laget hadde trent på før kampen. Dermed vant United til slutt 1-0 mot Tottenham.

– Det var en tøff kamp. Første omgang var veldig godt utført taktisk. Annen omgang var tøff. Men det er lov til å ha en god keeper, det er det, sa Solskjær til kanalen TV 2 etter kampen.

Dermed har United vunnet seks kamper etter at Solskjær overtok som manager. Laget er kun seks poeng fra den viktige fjerdeplassen i Premiere League. Klarer de den, vil United få spille i serien Champions league.

Solskjær er manager fram til juni. Flere eksperter mener at han burde få jobben for godt.