Sport

Suárez må trene alene

Fotball-spilleren Luis Suárez får ikke lenger trene med laget sitt.

Fotball-spilleren Luis Suárez får ikke lenger trene med laget sitt. Han spiller for det britiske fotballlaget Liverpool. Suárez trener alene. Det melder nyhetsbyrået NTB.

Liverpool-trener Brendan Rodgers holder på å miste tålmodigheten med Suárez. Treneren mener han mangler respekt for klubben. Det skriver den engelske avisa The Guardian.

LES OGSÅ: Sier Suarez vil flytte fra England

Suárez er fra Uruguay. Han ønsker seg bort fra Liverpool. To bud fra Arsenal har blitt avvist av Liverpool. Det går rykter om at Real Madrid også vurderer spissen.

Suárez mener at han ble lovet at han kunne slutte i Liverpool i sommer. Det var etter at laget ikke klarte å ta seg til mester-ligaen.

Spiller-foreningen er involvert i saken. Onsdag sa de at Suárez ikke har krav på å få slutte i Liverpool. Det sies at andre som vil kjøpe fotballspilleren må betale rundt 400 millioner kroner.

Suárez har sagt til avisene denne uka at han har fått managerens ord om at han kunne forlate Liverpool i sommer. Han må beklage oppførselen sin før han får trene med Liverpool-laget igjen.

Treneren mener Suárez må bli.

– Jeg har ikke lovet noen ting. Det har vært flere samtaler. Han vet hvor vi står i denne saken. Det sier Rodgers.

Suárez vurderer å komme med et skriftlig krav til overgang i løpet av uka.

Han vil ikke bli uvenn med Liverpool. Suárez sier fortsatt at han ønsker å forlate Liverpool.

Siste utgave

På forsiden nå