Sport

Suárez snart klar for ny kamp

Fotball-laget Liverpool jobber med å gjøre Luis Suárez klar for å spille igjen. Suárez ble utestengt i ti kamper.

Luis Suárez er en av de beste spillerne på det britiske fotball-laget Liverpool. Men han havner ofte i trøbbel. 26-åringen fra Uruguay har flere ganger sagt eller gjort noe upopulært.

LES MER HER: Bet fotballspiller - beklager

Den siste hendelsen skjedde 21. april. Da bet Suárez motspilleren Branislav Ivanović under en kamp mot laget Chelsea. Det engelske fotball-forbundet ga Suárez en saftig bot. Spilleren ble også utestengt i ti kamper. Suárez mente selv at straffen var for streng.

Liverpool har klart seg bra uten Suárez i den engelske ligaen Premier League. Laget ligger på toppen av tabellen etter tre seirer med 1-0 og én uavgjort kamp.

Lørdag spiller de mot Southampton. Da er ikke Suárez med. Men onsdag spiller Liverpool mot Manchester United i ligacupen. Da er Suárez tilbake.

LES MER HER: Rasisme og jubel i engelsk fotball

Laget har forsøkt å trene Suárez så godt de kan utenom kampene.

– Selvfølgelig vil det bli en periode med tilpasning. Jeg gleder meg virkelig til å få ham tilbake. Han jobber hardt for å være i best mulig form, sier manager Brendan Rodgers til nettstedet Liverpool Echo.

Rodgers forteller at Suárez har spilte i kamper på trening og uten publikum. Blant annet var han nylig med på en treningskamp mot laget Burnley.

– Han har også spilt noen landskamper som holder ham i form. Han har også trent mye for seg selv og løpt mye. Vi tror ikke vi vil merke at han er ute av form når det gjelder å spille kamper, sier Rodgers.

Siste utgave

På forsiden nå