Sport

Tiger er snart tilbake

Tiger Woods spiller snart golf igjen. Alle i USA vil se han spille.

Tirsdag kom nyheten en hel idrettsverden har ventet på: Tiger Woods er klar for å spille golf igjen. Han skal være med på turneringen US Masters i april.

Det er det største som har hendt siden Barack Obama ble president i USA. Det mener Sean McManus. Han er sjef for TV-selskapet CBS. CBS sender golf-kampene fra turneringen US Masters.

– Tiger Woods er den mest berømte. Han er den idrettsstjernen som har vunnet mest i verden. Han er en enda større idretts-stjerne nå. Alle i USA vil bry seg. Uansett hva han gjør på golfbanen, mener McManus. Det skriver bladet Sports Illustrated.

Rundt 43 millioner amerikanere fulgte Woods i 1997. Da ble Tiger Woods den første fargede spilleren som vant US Masters. Aldri har så mange sett på en golfturnering.

I november i fjor endret alt seg for Tiger Woods. Han kranglet med kona. Og han krasjet med bilen sin. Senere innrømmet han å ha vært utro. 19. februar var Tiger Woods tilbake på TV. Han sa unnskyld til alle han hadde såret.

Det er ikke tilfeldig at den første kampen blir i turneringen US Masters. Det er en turnering som betyr spesielt mye for Woods. Golfverden har ventet lenge på at Woods skulle spille golf igjen. Han betyr «alt» for turneringen PGA-tour. De tjente godt på at han var en kjent person.

Mer fra Sport

Siste utgave

På forsiden nå