Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Tror Cardiff kan redde plassen

Cardiff ligger på sisteplass i Premier League. – Cardiff kan redde plassen i ligaen, tror Manchester City-spiller.

Ole Gunnar Solskjær har vært trener for Cardiff siden 2. januar i år. Cardiff er på sisteplass i Premier League. Laget tapte 2 - 4 mot Manchester City på bortebane.

Pablo Zabaleta er forsvarsspiller for Manchester City. Han tror Cardiff kan beholde plassen i Premier League.

– Cardiff kan helt klart holde seg oppe. Cardiff spilte bra. De jobbet hardt. Cardiff har en ny trener som kan få det beste ut av spillerne sine, sier Zabaleta. Det er ifølge nettavisa Wales Online.

 

Det er tre lag som er under nedrykks-streken i ligaen. De tre lagene er Cardiff, Sunderland og West Ham som alle har 18 poeng. Fulham har 19 poeng. Det vil si at Cardiff bare har ett poeng opp til sikker plass på tabellen. Det er bare seks poeng fra Cardiff og opp til laget som er på tiendeplass.

– Det er veldig tett i nedre del av tabellen. Et par seirer kan bety mye for et lag i denne delen av tabellen, mener Zabaleta.

– Cardiff har kvalitetene til å klare det. Vingen deres Craig Noone spilte en veldig god kamp. Han lagde problemer for oss, sier City-spilleren.

 

Ole Gunnar Solskjær tror også Cardiff kan beholde plassen i Premier League.

– Vi kan holde plassen i serien. Det er det ingen tvil om. Vi skal jobbe med å bli bedre. Spillerne har vist mye bra i de tre første kampene jeg har vært trener, sa Solskjær. Det sa han etter lørdagens tap mot Manchester City.

 

Kommende helg spiller Cardiff en kamp i FA-cupen. Da skal de spille mot Bolton. Neste tirsdag venter en ny, tøff kamp. Da skal Cardiff spille borte mot Manchester United. Helgen etter er det hjemmekamp mot Cardiff. Kampen mot Manchester United blir spesiell for Solskjær. Han spilte i mange sesonger for United. Solskjær var også trener for Uniteds andrelag.