Sport

Truer med å slutte

Johann Olav Koss må gå, ellers slutter Håvard Bøkko på landslaget.

Torsdag sluttet Johan Kaggestad i jobben som sjef for skøyter i Olympiatoppen. Årsaken er at han kranglet med assistent-trener Johann Olav Koss. Det skriver avisa Aftenposten.

Kaggestad og Koss er uenige i måten folk i skøyte-miljøet snakker med media på. Én av tingene de kranglet om, var en artikkel i avisa VG. Der stod det at Eskil Ervik skulle jobbe for landslaget. Han har vært skøyteløper. Ervik skulle hjelpe til med å skape ro. Men Koss hadde ikke fått beskjed om dette. Han likte ikke at han først fikk vite om det da han leste avisa.

Kaggestad vil ikke snakke om krangelen. Men Koss sier at de to har kranglet.

– Kaggestad og skøyteledelsen var uenige. Da bestemte Kaggestad seg for å slutte. Vi respekterer hans valg. Og vi setter pris på det han har gjort for skøytesporten, sier Koss til Aftenposten.

Nå vil folk rundt skøyteløper Håvard Bøkko at Kaggestad skal komme tilbake. Og at Koss må slutte. Skjer ikke det, slutter Håvard Bøkko på landslaget.

Pedersen og Koss ble nye trenere for landslaget i skøyter i høst. Amerikanske Peter Mueller måtte slutte i jobben. Han skal ha sagt grove ting om sex til skøyteløper Maren Haugli.
LES MER HER: Spurte om oral-sex

Koss skulle spesielt jobbe sammen med Håvard Bøkko. Men de to er ikke flinke til å samarbeide. Bøkko har fortalt at Koss ikke hilser på ham når de skal spise frokost. Det sier Bøkko til TV2.

Siste utgave

På forsiden nå