Sport

Varmer opp før kvartfinale

De norske jentene er klar for kvartfinale i fotball-EM for kvinner. De varmer opp mot Tyskland i siste kamp i gruppespillet.

Det er europamesterskap (EM) i fotball for kvinner i Sverige. Norge er klar for kvartfinalen. Det ble klart da det endte uavgjort mellom Danmark og Finland i gruppe A tirsdag. Sverige vant 3-1 over Italia i gruppefinalen, skriver nyhetsbyrået NTB.

Norge har en kamp igjen i gruppespillet. Det er Tyskland. Kampen spilles i Kalmar onsdag. Men det norske laget kan ikke bli dårligere enn nummer tre med fire poeng i sin gruppe. Danmark ble treer i sin gruppe med to poeng. Norge vil derfor eventuelt gå videre som en av de to treerne med flest poeng.

Sverige ble gruppevinner foran Italia. Trolig møter Norge Italia i kvartfinalen. Men det bliri sådall et helt annet italiensk lag Norge møter søndag. Italias landslagssjef Antonio Cabrini valgte å spare seks av førstevalgene av sine spillere i kampen mot svenskene.

Danmark ledet lenge i Göteborg etter scoring av Mia Brogaard. Men Annica Sjölunds skåret i det 87. minutt. Det sendte Norge videre. Dermed må danskene må vente på resultatet i de to andre gruppene for å finne ut om de går videre i EM.

Siste utgave

På forsiden nå