Sport

Venter tøff irsk motstand

Molde møter Sligo Rovers fra Irland i mesterligaen i fotball. Manager Gunnar Solskjær tror ikke det blir en lett kamp.

Molde møter Sligo Rovers fra Irland i 2. kvalifiseringsrunde i mesterligaen i fotball. Manager Ole Gunnar Solskjær mener at laget hans har vært uheldig, skriver nyhetsbyrået NTB.

Han sier til Romsdals Budstikke at han ønsket å møte et lag som er utenfor sesong.

LES OGSÅ HER: Robben sikret seieren

– Dette var noe av det tøffeste vi kunne få i denne gruppen. Vi møter et lag som er midt i sesongen. Det positive med det er at vi får sett dem i kamp på forhånd, så vi skal være godt forberedt, sier manageren til NTB.

Sligo er irsk seriemester, men har ikke kvalifisert seg for spill i Europa siden 1994. Laget gjør det for tida bra. Ian Baraclough er manager for laget. Han spilte tidligere for Queens Park Rangers.

– Jeg har ikke så stor kjennskap til dette laget. Det blir litt sjekking på nettet. Det består vel av en del irske spillere som har prøvd seg i England og kommet hjem igjen, sier Solskjær til NTB.

LES OGSÅ HER: Tysk jubeluke i mesterligaen

Molde åpner på bortebane i Irland 16. eller 17. juli. Uken etter går returkampen på Aker Stadion i Molde.

Hvis Molde skulle tape i mesterliga-kvalifiseringen, vil laget uansett være klar for gruppespillet i europaligaen. I fjor vant Molde to kamper mot Stuttgart, men røk ut i gruppespillet etter tapene for FC København og Steaua Bucuresti.

Sligo har tidligere møtt Lillestrøm i europacup. I 1996 ble irene knust 0-4 av LSK i kvalifiseringen til UEFA-cupen.

Siste utgave

På forsiden nå