Sport

– Vi kan vinne over Danmark og Portugal

Landslags-sjef i fotball, Egil «Drillo» Olsen er optimist. Det er til tross for 1-1-kampen mot Danmark lørdag.

Norge klarte ikke å slå Danmark i hjemme-kampen på Ullevaal stadion i Oslo lørdag. Fotball-kampen endte 1-1. Men søndag hadde landslags-sjefen lagt kampen bak seg. Han så optimistisk på resten av kampene i kvalifiseringen til europa-mesterskapet (EM). Det er til tross for dårlig spill mot danskene. Det skriver nettstedet nrk.no.

LES MER HER: Girer opp mot Danmark

– Det er vi som leder gruppa. Og vi har to hjemme-kamper igjen. Disse skulle vi normalt vinne. Situasjonen ser bra ut, sa Drillo. Det var da han møtte pressen søndag.

Norge spiller sin neste kamp på bortebane mot Portugal 4. juni.

– Vi er i stand til å ta poeng både i «Parken» og i Lisboa, sier Drillo. «Parken» er Danmarks hjemmebane i København.

Norge leder fortsatt i sin gruppe. Laget ligger tre poeng foran både Danmark og Portugal.

– Vi møter Portugal på et bra tidspunkt. Tidspunktet for kampen mot Danmark er ikke så bra. Da har vi kamp mot Island hjemme først. Så drar vi til København etterpå. Det blir to vanskelige borte-kamper. Men vi er i stand til å ta poeng mot dem, mener Drillo.

Forberedelsene til neste kamp begynte nesten med en gang etter at kampen var ferdig lørdag. Den danske landslags-sjefen Morten Olsen sa den norske spillestilen var kjedelig.

Også de danske avisene har vært kritisert det norske landslaget, ifølge nrk.no.

- Danmark har nok fått større sjanser til å nå sluttspillet i EM. Årsaken er at de tok poeng på bortebane. Så får vi se hvor mye dette med hjemme-fordel betyr. Jeg tipper det blir spennende helt til siste kamp, sier Drillo.

Siste utgave

På forsiden nå