Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Videre til kvartfinalen

Fotball-lagene Atlético Madrid og Bayern München gikk enkelt videre til kvartfinalen i mesterligaen.

Onsdag spilte den spanske fotballklubben Atlético Madrid mot italienske AC Milan. Kampen var åttendels-finalen i mesterligaen Champions League. Det ble 1-1 i første kamp i Milano i Italia. Men onsdag kveld var Atlético Madrid i storform. Laget vant hele 4-1 over Milan.

Dermed er laget videre til kvartfinalen i turneringen. Det er første gang Atlético Madrid har klart det siden sesongen 1996-1997.

– Vi spilte virkelig som et lag. Vi har alltid bra støtte fra fansen, men etter denne kampen fortjente vi virkelig applaus, sa Diego Costa til nettsiden uefa.com. Han er angrepsspiller for Atlética Madrid og scoret to mål onsdag.

Laget kan møte Bayern München, Chelsea, Barcelona eller Real Madrid i kvartfinalen.

Ogå det tyske laget Bayern München gikk onsdag enkelt videre til kvartfinalen i mesterligaen. De klarte 1-1 mot det engelske laget Arsenal. Dermed ble det 3-1 totalt til Bayern München.

Arsenals spiller Alex Oxlade-Chamberlain sier Bayern München har svakheter som alle andre lag.

– Og når du skårer kan alle bli nervøse. Da vi gjorde det, trodde vi at vi hadde en sjanse. Men vi klarte det bare ikke. Kanskje manglet vi litt kvalitet i den siste pasningen, sier han til nettsiden uefa.com.