Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Viser Ødegaard for publikum

Fotballspiller Martin Ødegaard blir presentert som Real Madrid-spiller torsdag. Presentasjonen skjer foran publikum på Santiago Bernabéu.

Martin Ødegaard blir presentert som Real Madrid-spiller torsdag. Ødegaard blir presentert foran publikum på klubbens stadion, Santiago Bernabéu. Det skriver den spanske avisa Marca.

Det er vanlig at stjernene får en slik presentasjon i Real Madrid. Marca skriver at Real Madrid planlegger en presentasjon folk vil huske.

I Spania er det vanlig at nye spillere blir presentert foran tilhengerne på klubbens stadion. Tidligere i januar kom Fernando Torres tilbake til Atlético Madrid. Torres ble hyllet av over 45.000 tilskuere på Vicente Calderón.

På presentasjonen tas det bilder og det er vanlig med litt triksing med ball for kameraene. Billettene er vanligvis gratis. Da Cristiano Ronaldo ble presentert i 2009 var det over 80.000 tilskuere til stede.

Strømsgodset og Real Madrid ble enige i løpet av mandag. Da møttes de i København. Spanske medier sier at Real Madrid betaler 35 millioner kroner for Ødegaard. De som heier på Real Madrid er glade for at Ødegaard kommer til klubben. Det skriver nyhetsbyrået NTB. Kontrakten er på 3,5 år. Det skriver avisa VG.

Ødegaard skal trolig spille for Castilla fram til sommeren. Castilla er andrelaget til Real Madrid. Tidligere fotballspiller Zinedine Zidane er trener for laget.

LES OGSÅ: Ødegaard til Real Madrid

LES OGSÅ: Venter spent på Martin

LES OGSÅ: Hele Madrid vil ha Ødegaard