Sport

Vukicevic deltar ikke i VM

Hekkeløperen Christina Vukicevic kommer ikke til å delta i verdens-mesterskapet (VM) i friidrett. Årsaken er en skade i låret.

Hekkeløperen Christina Vukicevic kommer ikke til å delta i verdens-mesterskapet (VM). Det er i Daegu i Sør -Korea. Det melder friidretts-forbundet i en presse-melding tirsdag.

Friidretts-forbundets og Olympiatoppens helseteam har bestemt at hun ikke får delta.

LES MER HER: Vukicevic vant 100 meter hekk

Vukicevic har slitt med en skade i hele sommer. Hun er stiv på baksiden av det ene låret. Skaden vil ikke slippe taket. Derfor er det ikke er forsvarlig å la henne konkurrere i Daegu.

– Jeg er selvsagt skikkelig lei meg for at jeg ikke får delta i VM. Men jeg har skjønt mer og mer at jeg ikke ville rekke å bli skadefri i tide. Det sier Vukicevic selv i en kommentar.

– VM har vært sesongens store mål. Jeg så veldig lyst på situasjonen. Det var etter de gode resultatene i vinter og tidlig i sesongen. Men skader er dessverre en del av hverdagen til oss som driver med idrett. Nå må jeg bare gjøre de riktige tingene for å bli kvitt skaden. Deretter må jeg jobbe mot De olympiske leker (OL) i 2012, sier Christina Vukicevic.

LES MER HER: Lagkamp om rekorder

Det kommer til å bli 13 norske utøvere i VM i Daegu. Det er etter meldingen om at Vukicevic ikke deltar. VM er fra 27. august til 4. september.

Siste utgave

På forsiden nå