Vukicevic vant 100 meter hekk

Christina Vukicevic vant under Bislett Games på torsdag. Jaysuma Saidy Ndure tok en god andreplass.

Norske Christina Vukicevic var raskest i kvalifiseringen til 100 meter hekk. Etterpå vant hun finalen med tiden 12,79 sekunder. Det skjedde under Bislett Games i Oslo på torsdag. Amerikanske Kristi Castlin kom på andreplass. Hun løp på tiden 12,95. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Jeg var så misfornøyd etter kvalifiseringen. Men nå er jeg dagens gladeste. Dette er helt fantastisk, jublet Vukicevic.

Hun var favoritt før løpet.

– Det var en helt unik følelse å løpe fra alle de andre i finalen. Det har jeg ikke opplevd før, sa Vukicevic.

Vukicevic bor på Bislett i Oslo. Hun gikk derfor hjem mellom kvalifiseringen og finalen. Der hvilte hun i sofaen. Det var lurt.

Andre norske løpere gjode det også bra. Løperen Jaysuma Saidy Ndure konkurrerte mot Usain Bolt fra Jamaica. Bolt er verdens beste løper på på 200 meter og 100 meter. Det regnet da de løp 200 meter på Bislett. Bolt vant likevel på tiden 19,86 sekunder. Det er best i verden i år. Ndure løp på tiden 20,43. Det var fort nok til andreplassen.

LES MER HER: Bolt til Bislet

- Det har vært godt å være her. Jeg gleder meg til å komme tilbake, sa Usain Bolt etter løpet. Da spilte han musikk i VIP-teltet for Bislett Games. Bolt er både DJ og løper. Det skriver nettavisen vg.no.