Sport

Vurderer å komme hjem

Fotballspiller John Arne Riise har vært 16 år i utlandet. Nå vurderer han å komme hjem til Lillestrøm

John Arne Riise spiller for det britiske fotball-laget Fulham. Men 33-åringen sitter mest på benken eller får ikke være med i troppen til kamper. Riise føler det kan være riktig å komme hjem igjen til Norge.

– Jeg har bodd i utlandet i nesten halve livet mitt. Tiden kan være moden for å flytte hjem på nyåret, forteller Riise til kanalen TV 2.

Riise var tidligere back på det norske landslaget i fotball. Han tenker at Lillestrøm er det mest aktuelle laget å spille for i norsk fotball. Fra før spiller lillebror Bjørn Helge Riise i klubben.

– Det hadde vært gøy å avslutte karrieren i Lillestrøm sammen med «brodern». Men jeg har ikke bestemt meg ennå. Jeg føler i hvert fall at jeg kan spille i fire-fem år til, sier Riise.

Torgeir Bjarmann er sportsdirektør i Lillestrøm. Han sier at de kan være interessert i å hente Riise.

– John Arne er ekstremt profesjonell. Han er en vinnerskalle. Han ville tilført laget vårt mye både på banen og i garderoben. Den store utfordringen er å få det til økonomisk. Vi jobber med å se hva vi kan få til hvis vi får hjelp med penger, sier Bjarmann til TV 2.

Riise har spilt i utlandet siden 1998. Han har spilt for lagene Monaco, Liverpool, Roma og nå Fulham. Han opplevde størst suksess med Liverpool. Der var han med å vinne mesterligaen i 2005.

Siste utgave

På forsiden nå