Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Yngste spiller i eliteserien noensinne

15 år gamle Zymer Bytyqi spilte sin første kamp i eliteserien i fotball i helgen. Nå er klubber i Europa interessert i ham.

Zymer Bytyqi ble den yngste spilleren i den norske eliteserien noensinne. Han er 15 år gammel og spiller for laget Sandnes Ulf. Nå er store klubber over hele Europa interessert i spilleren. Det skriver nettstedet nrk.no.

– Det var veldig kjekt. Jeg hadde en god følelse, sa Bytyqi til NRK etter kampen søndag. Sandnes Ulf spilte mot laget Haugesund. 77 minutter ut i kampen fikk 15-åringen prøve seg. Trener Asle Andersen har lenge ønsket å gi unggutten en sjanse til å spille på toppnivå.

– Det er kjekt for både ham, familien hans og oss andre i Sandnes. Vi ville gjerne gi dette store talentet en slik mulighet, sier Andersen.

Trolig blir ikke Zymer Bytyqi værende i Sandnes Ulf særlig lenge. Store klubber over hele Europa har lenge vist interesse for ham, ifølge treneren. Drømmen hans er å spille for et tysk lag, ifølge NRK.

Sandnes Ulf tapte kampen mot Haugesund 0-2.

Mandag kunne laget Molde juble. De spilte 1-1 mot Hønefoss. Det holdt til å gi laget topp-plassen i eliteserien før sommerferien.