Dagens bilde
Bildet viser journalister som holder opp plakater det står «Jeg er en sjakal» på

«Jeg er en sjakal»

Journalister i Italia demonstrerer. De vil ha mer pressefrihet.

Tirsdag 13. november hadde en gruppe journalister samlet seg i Turin. De demonstrerte for mer pressefrihet i Italia. Og at journalister skal få mer tilgang på informasjon. På plakatene stod det «Jeg er en sjakal».

Politikere i den italienske regjerningen, har kalt italensk presse for «sjakaler» den siste tiden. Det har vært på grunn av en sak om korrupsjon i italiensk politikk. Saken har handlet om borgemesteren i Roma. Hun heter Virginia Raggi. Raggi ble frikjent søndag. Det skriver avisa The Guardian.

Lederen av Raggi sitt parti har anklaget journalister for å lage falske nyheter, skriver avisa.

Mer fra Dagens bilde

Siste utgave

På forsiden nå