Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

12 år gammel jente døde etter skyting

En 12 år gammel jente ble skutt og drept. Det skjedde på en bensinstasjon i Sverige søndag.

En jente ble skutt på en bensinstasjon i Sverige. Det skjedde omtrent klokka 3.30 natt til søndag. Jenta ble kjørt til sykehus i ambulanse. Senere ble hun bekreftet død. Jenta skal ha blitt truffet av en kule som ikke var ment å treffe henne. Det skriver avisene Expressen og Aftonbladet. Kulen ble skutt fra en bil som kjørte forbi, ifølge Aftonbladet.

– Vi ble kalt til stedet og fant en tolv år gammel jente som var hardt skadd av skuddsår. Senere døde hun av skadene, sier Caroline Paasikivi. Hun er politiets områdesjef i Stockholm.

Saken blir etterforsket som drap, sier politiet. Foreløpig er ingen personer pågrepet.

Politiet sperret søndag av området. Det ligger i Norsborg i Botkyrka kommune. De gjorde tekniske undersøkelser og sikret film fra overvåkings-kameraer. Bensinstasjonen ligger like ved en McDonalds-restaurant.

I Norsborg er folk sjokkert over drapet.

– Det er forferdelig. Noen ganger kommer en hit med barna. Nå tør en ikke det. Datteren min er 12 år. Den kulen kunne truffet hvem som helst, sier Anod Samir til Aftonbladet. Han bor i nærheten av bensinstasjonen.

Søndag ettermiddag var ingen mistenkte pågrepet. Stedet var fortsatt sperret av. Politiet har funnet flere tomme hylser på stedet, ifølge Expressen.