Verden

Strålte i blonder

Catherine (Kate) Middleton strålte under slør og i blonder opp kirkegulvet. Der ventet en rørt prins William på henne.

Rett før klokken 12 ble brud Catherine (Kate) Middleton kjørt opp til Westminster Abbey. Hylende menneskemengder fulgte ferden. Hun smilte og vinket fra bilen. Hun satt sammen med sin far Michael, som skulle føre henne opp kirkegulvet. Ved Westminster Abbey ble hun tatt i mot av sin søster. Hun er forlover. I tillegg gikk hun sammen med to brudesvenner og to brudepiker.

LES MER HER: Alt klart for bryllup

Det har vært masse spørsmål om hvem som hadde designet brudekjolen. Allerede i bilen fikk folk et glimt av den. Hun bar en kjole med blonder som dekker den øvre delen av kjolelivet og blondene på armene. Det er det britiske motehuset Alexander McQueen som har designet kjolen. Designeren er Sarah Burton, melder TV 2 Nyhetskanalen. Flere mote-eksperter sammenligner Kate med filmstjernen Grace Kelly.

LES MER HER: Et glimt av lykke

Kate ble ført opp kirkegulvet mellom trærne kirken var dekorert med. Der ble hun tatt i mot av sin kommende mann. Det var en rørt prins William som tok imot bruden ved alteret. Der sto han sammen med sin forlover, prins Harry.

De to første sangene var en hyllest til prinsesse Diana. Det er prins Williams mor. Den første salmen ble spilt i Diana og Charles bryllup. Den andre ble spilt i hennes begravelse.

LES MER HER: Prins William får sin Kate

Mer fra Verden

Siste utgave

På forsiden nå