Verden

Nå fyller hun 30 år

Hertuginne Kate blir bare mer og mer populær. Mandag feirer hun sin 30-årsdag med cocktail og karaoke-sang.

I april i fjor ble Kate Middleton og prins William gift i en flott seremoni i England. Britene jublet over den nye hertuginnen av Cambridge. Den unge kvinnen var populær. Etterpå håpet mange byer på besøk. Men prins William måtte tilbake på jobben sin som pilot.

Først i juli reiste William og Kate utenlands. I Canada ble de tatt imot som stjerner. Folk elsket den unge prinsessen og ville få et glimt av henne.

Mandag fyller Kate 30 år. Men ifølge ryktene blir det ingen svær bursdagsfest. Hun skal være med venner og familie, og drikke cocktails og synge karaoke. Flere hevder at 1980-tallet blir tema for festen. Det skal ha vært Kate selv som ikke ønsket noen offentlig feiring.

LES MER HER: Ingen bryllupsreise for William

– Hun har klart seg veldig bra, og spilt en veldig fin og støttende rolle for prins William. Vi har ikke sett så mye av henne. Men når hun viser seg, har hun vært fantastisk. Det sier Robert Jobson til den britiske avisa Daily News, ifølge avisa Dagbladet. Han har skrevet bok om Kates første måneder som hertuginne.

LES MER HER: Jublet over bruden

Kate har fått mye skryt for sine fine klær. Hun kjøper ikke alltid de dyreste kjolene. Flere ganger har hun dukket opp i drakter fra billige klesmerker.

LES MER HER: Strålte i blonder

Kate skal snart bestemme seg for hvilke organisasjoner hun skal støtte. Imens lever hun og William et rolig liv i et leid hus. Det er på Anglesey i Wales, der William jobber.

Før jul skrev noen britiske aviser at de trodde Kate var gravid. Flere mente de hadde sett at hun strøk seg over magen. Men søndag kom hun og prinsen til premieren på Steven Spielbergs siste film «War Horse». Da kunne alle se at hun fortsatt var like slank.

LES MER HER: Prins William får sin Kate

Det neste året skal 30-åringen hjelpe dronning Elizabeth. Hun har vært dronning i 60 år. Dette jubileet skal feires i fire dager i juni. Det er ventet at millioner av briter vil bli med på ulike arrangementer under feiringen.

LES MER HER: Nå gifter de seg

Kate skal også jobbe under De olympiske leker (OL) i London i juli.

Siste utgave

På forsiden nå