Verden
Bildet er av folk og maskiner som er blant bygningsrester. De leter etter døde og overlevende etter at en bygning kollapset i Kairo i Egypt.

Baby funnet i live i ruinene av en rast bygning

Minst 25 døde da en bolig-blokk kollapset i Egypt. Men en baby på seks måneder er reddet ut fra ruinene.

Lørdag raste en bygning i Kairo Egypt. Minst 25 personer er døde. Men en seks måneder gammel baby er funnet i live i ruinene. Tilstanden til babyen er stabil. Det sier myndighetene.

Moren, faren og en søster av babyen er funnet. De er døde. Det blir lett etter en eldre bror. Det sier folk som hjelper til med å lete og redde de som er fanget i ruinene.

Minst 25 mennesker døde da bygningen raste. 75 ble skadd. Det var en bolig-blokk på 10 etasjer.

Politiet stengte av området etter at bygningen raste. De holdt folk unna. Flere av dem lette etter familie som bodde i blokka. Det ble brukt gravemaskin for å lete i ruinene.

Det er ukjent hva som er årsaken til at blokka raste. En gruppe ingeniører skal undersøke andre bygninger i samme område, sier lokale myndigheter.

Det er et stort problem at det blir bygget med for dårlig kvalitet i deler av Egypt. Det er særlig i slum-områder, i fattige bydeler og på bygda. Det gjør at det ikke er helt uvanlig at bygninger raser i landet, ifølge nyhetsbyrået NTB.

Mer fra Verden

På forsiden nå