Verden
Bildet er av et fly fra Ryanair. Det står politi rundt flyet.

Fly fra Ryanair måtte nødlande i Berlin

Søndag kveld måtte et fly fra Ryanair nødlande i Berlin i Tyskland. Ifølge en tysk avis skal det ha vært en bombetrussel mot flyet.

Søndag kveld ba en pilot fra Ryanair om å få lande i Berlin. Det skal ha vært en nød-situasjon. Politiet undersøker nå flyet. Ifølge avisa Bild skal noen ha ringt inn en bombetrussel mot flyet. Det er ingen som har bekreftet dette. Men ingen har kommet med noen annen forklaring heller.

Flyet var på vei fra Dublin i Irland. Det skulle til Krakow i Polen.

– Flyet fra Ryanair som måtte nødlande meldte selv om en nød-situasjon i lufta. De fikk umiddelbart lov til å lande i Berlin, sier Jan-Peter Haack til Bild. Han er talsmann for flyplassen.

Flere biler fra politiet omringet flyet. De 160 passasjerene ble ført inn på flyplassen. Politi med hunder har undersøkt flyet. All bagasjen ble samlet ved siden av flyet. Den ble senere sendt inn på flyplassen etter å ha blitt sjekket. Det er uklart når sjekken av flyet vil være ferdig.

Passasjerene fikk reise videre til Krakow etter nesten åtte timer. Da var et nytt fly klart slik at de skulle komme seg fram til Krakow. Da var klokka 03.46 natt til mandag.

Det er bare en uke siden sist et fly fra Ryanair måtte nødlande etter en bombetrussel. Da ble flyet tvunget til å lande i Minsk i Hviterussland. Like etter ble en journalist som var med på flyet pågrepet av politi som ventet på bakken.

Mer fra Verden

Siste utgave

På forsiden nå