Verden

Funnet i live etter å ha vært savnet i over to uker

En fire år gammel jente ble funnet i live etter å ha vært savnet i to uker. Hun forsvant fra resten av familien da de var på en campingtur vest i Australia.

Australia og Oceania — Cleo Smith ble funnet tidlig onsdag morgen lokal tid. Da var hun i et låst hus i byen Canarvon ved kysten. Det er i nærheten av der hun sist ble sett. Det sier politiet i delstaten Western Australia. Hun skal ha det bra nå.Politiet har lett etter Smith i 18 dager. Hun ble løftet av en politimann etter at hun ble funnet. Da hun ble spurt hva hun het, svarte hun at hun het Cleo.

Ifølge politiet var det spor som ledet dem til huset. Det er bare en kort kjøretur fra hennes eget hjem, ifølge kanalen CNN.

En mann på 36 år er pågrepet og må svare på spørsmål i avhør. Han skal ikke ha noen tilknytning til Cloe eller hennes familie. Han skal ikke ha vært i huset da politiet kom dit. De mistenker ikke noen andre for å ha noe med saken å gjøre.

(Saken fortsetter under)

Politiet har ment at hun var blitt bortført fra teltet der hun sov i sammen med familien. Moren Ellie Smith har forklart at teltet var åpnet opp da hun våknet på morgenen den 16. oktober. Da var datteren borte. Det samme var soveposen hennes.

Saken har fått stor oppmerksomhet i Australia. Familien ble blant annet intervjuet på TV. De har også bedt om hjelp fra alle som vet noe. Onsdag ble de gjenforent.

– Familien vår er hel igjen. Det skriver moren i et Instagram-innlegg.

Mer fra Verden

Siste utgave

På forsiden nå