Verden
Bildet viser Martine Vik Magnussen.

Kvinne pågrepet i saken om Martine

Politiet i London har pågrepet en kvinne i 60-årene. Hun er siktet for å ha hjulpet til i forbindelse med drapet på Martine Vik Magnussen.

En kvinne i 60-årene er pågrepet i London i Storbritannia. Hun er siktet for å ha hjulpet en ettersøkt forbryter. Det skriver politiet i London i en presse-melding.

Kvinnen ble pågrepet i bydelen Westminster i London tirsdag morgen. Kvinnen sitter tirsdag i politiets varetekt i London.

Kvinnen er siktet for å ha hjulpet Farouk Abdulhak. Han er siktet og etterlyst for drapet på Martine Vik Magnussen. Hun ble drept i London natt til 14. mars 2008. Abdulhak er sønn av en milliardær. Han rømte til Egypt kort tid etter at Magnussen ble funnet drept. Så dro han videre til Jemen.

Politiet i London skriver at de har kommet lenger i etterforskningen. Årsaken er at de har pågrepet kvinnen i 60-årene.

– Farouk Abdulhak bør være klar over at denne saken ikke vil forsvinne. Jeg og mitt team vil fortsette arbeidet. Og bruke alle muligheter for å forfølge ham og bringe ham tilbake til Storbritannia. Hans status som ettersøkt vil bestå. Og vi vil ikke hvile vår innsats i å søke rettferdighet for Martines familie, sier Jim Eastwood. Han leder etterforskningen.

Han sier at Martine Vik Magnussen familie har fått vite om utviklingen i saken.

– Selv om dette er et positivt steg framover, gjenstår det fremdeles mye arbeid, sier Eastwood.Mer fra Verden

Siste utgave

På forsiden nå