Verden

Tre personer skal være drept i angrep mot Kyiv

Russiske angrep traff en flyfabrikk og en boligblokk i Kyiv i Ukraina. Tre personer skal være drept. Det melder lokale myndigheter.

Minst tre personer skal være drept. Det er etter at russiske angrep traff en flyfabrikk og en boligblokk i Kyiv. Det melder lokale myndigheter i Ukraina.

Russerne skal ha angrepet fabrikken til flyprodusenten Antonov mandag morgen. Den ligger i Kyiv. To personer skal være drept i angrepet. Sju personer skal ha blitt skadd. Fabrikken er kjent for å lage mange av verdens største fly.

Russiske artilleri-granater skal også ha truffet en boligblokk i byen. Én person skal være drept og 12 skadd.

– Fram til kl. 07.40 (06.40 norsk tid) ble det funnet én død person i en boligblokk på ni etasjer i Oblon-distriktet i hovedstaden. Det sier redningsetaten i byen.

Tre personer har blitt sendt til sykehus. Ni fikk helsehjelp på stedet, melder etaten.

Tidligere mandag morgen meldte Anton Gerasjenko at to mennesker var drept. Det melder kanalen Sky News. Han er rådgiver i Ukrainas innenriks-departement.

Et TV-tårn vest i Ukraina skal også ha blitt truffet i et angrep. Det melder lokale medier. Det er ikke kjent om noen ble skadd i angrepet.

I landsbyen Stavisje skal raketter ha blitt skutt mot myndighetenes bygninger. Fire personer skal ha blitt skadd.

Hittil skal 2.500 personer ha dødd i byen Mariupol siden angrepene startet. Russerne har bombet mange steder i byen. Folk kommer seg ikke ut. Nødhjelp har blitt stoppet på vei dit.

Mer fra Verden

Siste utgave

På forsiden nå