Verden

Trump ber tilhengerne om å være klare

Donald Trump sier det er en stor sjanse for at han vil prøve å bli president igjen.

Det er veldig, veldig, veldig stor sjanse for at jeg stiller til valg igjen, sa Trump på et valgmøte fredag. Det var i delstaten Iowa, og var en del av valgkampen før mellomvalget neste uke.

Trump gjentok at han mener det var juks som hindret at han ble gjenvalg som valget i 2020. Selv om det aldri er delt bevis på dette. Derimot er det delt bevis som er klare på at ting har skjedd på en annen måte enn det Trump påstår.

– Jeg vant to ganger. Og jeg gjorde det mye bedre den andre gangen. Og nå er det en veldig, veldig, veldig stor sjanse for at jeg gjør det igjen. For jeg vil gjøre USA trygt og flott. Ok? Det sa Trump, ifølge magasinet Newsweek.

– Gjør dere klare for å jobbe. Gjør dere klare for å kjempe. Gjør dere klare for å vinne, og for å vinne som aldri før, sa Trump ifølge magasinet Business Insider. Han sa at målet er å sikre at Det republikanske partiet tar tilbake makten i landet.

Trump har flere ganger hintet om at han kan prøve å vinne presidentvalget i USA i 2024. Og han mener at han kan vinne om han vil være kandidat. Det er likevel fortsatt uklart om han vil prøve.

Siste utgave

På forsiden nå