Verden

Mer enn 150 personer skadd etter togkrasj

To tog krasjet i Spania onsdag morgen. Mer enn 150 personer ble skadd, men de fleste fikk bare små skader.

Ulykken skjedde da et tog kjørte inn på stasjonen utenfor byen Barcelona. Det krasjet inn i et tog som sto hadde stanset, ifølge avisa El Mundo. Togene var på vei i samme retning. Krasjet skjedde rundt klokka 8.

155 personer skal være skadd, sier Joan Carles Gomez ifølge kanalen BBC. Han er talsperson for redningstjenestene på stedet. Gomez sier det stort sett er lettere skader.

Men flere personer skal være sendt videre til sykehus og andre medisinske sentre for å få mer hjelp. Flere medier skriver at det kan være så få som tre personer. Men ifølge avisa El Pais skal dette gjelde 39 personer. Det er ventet at det vil ta kort tid å hjelpe de skadde, slik at de kan fortsette dagen sin.

Siste utgave

På forsiden nå