Verden

Venter på flyplassen på grunn av været

Alle flyginger er avlyst på Stansted flyplass i London. De andre flyplassene i London er også påvirket av uværet.

Rullebanen er stengt på grunn av snø, is og tåke, skriver kanalen BBC. Flyplassene Stansted, Heathrow og Gatwick er alle påvirket av været.

Mer enn 50 avganger ble avlyst på Heathrow søndag. Mens en av rullebanene på Gatwick ble midlertidig stengt, skriver BBC.

Snøen vil føre mest sannsynlig føre til forsinkelser på mandag også, skriver Gatwick på Twitter. De ber reisende sjekke med flyselskapet sitt om flyet vil gå som planlagt.

Flere tog som går til og fra flyplassene har også hatt problemer. Britiske myndigheter advarer om farlige forhold på veiene mandag morgen. De forventer forsinkelser i trafikken på grunn av kø.

Avisa VG har snakket med ei jente fra Norge som er på Gatwick. Hun fortalte til avisa at korridorene på Gatwick var fulle av folk natt mandag.

Flere avganger med flyselskapet Norwegian har blitt avlyst fra London.

– Fem fly til Norge, to til Sverige, to til Danmark og ett til Finland ble kansellert søndag, sier Andreas Hjørnholm. Han er presseansvarlig i Norwegian.

Mandag morgen er ingen av flyene til Norwegian kansellert enda. Men det er ventet samme vær som på søndag.

– Vi ber alle som skal fly med oss om å følge med. De som eventuelt blir rammet av kanselleringer, vil bli kontaktet, sier Hjørnholm.

Siste utgave

På forsiden nå