Georgias regjering forslo en ny lov. Den vil stemple alle som mottar pengestøtte fra utlandet som agenter.
De måtte registrert seg som «agenter under utenlandsk påvirkning». Alle grupper som får over 20 prosent av pengene sine fra utlandet måtte registrert seg.
Loven kunne rammet medier og organisasjoner som jobber med menneske-rettigheter.
Georgia har trukket tilbake loven. Den europeiske union (EU) er glade for at regjeringen snur. Russland uttrykker derimot bekymring.
– Dette er et naboland. Selv om vi ikke har noen relasjon med Georgia, bekymrer situasjon oss, sier Dmitrij Peskov. Han er en russisk diplomat.
Han sier at Russland på ingen måte har vært involvert i lovforslaget. Loven ligner på en som finnes i Russland. Russiske myndigheter har slått hardt ned på deler av sivilsamfunnet. Slik som gruppene som har mottatt støtte fra vestlige land.
Kritikere har anklaget Georgias regjering for å følge Russland. De mener loven vil føre landet i autoritær retning. Og at den kan ødelegge for et framtidig EU-medlemskap.
Det georgiske folk har demonstrert mot loven. Torsdag ble forslaget trukket. Det hadde vært store demonstrasjoner i hovedstaden Tbilisi.
Nasjonal-forsamlingen hadde stemt ja til forslaget to dager før. Derfor kom det som en overraskelse. Regjeringen sier de ønsker å dempe nivået på konflikten.
– Vi ser at lovforslaget har ført til at folk er uenige, skriver regjeringspartiet Georgisk drøm på hjemmesiden sin.
Demonstrantene har fortsatt etter at forslaget ble trukket. Myndighetene har brukt tåregass og vannkanoner mot demonstrantene i Tbilisi. 30.000 demonstrerte forrige torsdag.
De veivet med georgiske flagg, ukrainske flagg og EU-flagget. Mange av demonstrantene ber regjeringen gå av.
– Regjeringen er det eneste hinderet for at vi kan bli med i EU, sier Eka Kamkamidze til nyhetsbyrået AFP.
Demonstrantene sier til AFP at de ønsker et nytt valg. De vil ha partiet Georgisk drøm ut av regjeringen.
Russland invaderte Georgia i 2008. De kontroller fortsatt Abkhasia og Sør-Ossetia. Det er to republikker. De blir sett på som georgisk område internasjonalt.
Georgia søkte om EU-medlemskap like etter Russland invaderte Ukraina. Landet søkte sammen med Ukraina og Moldova. Ukraina og Moldova har fått status som kandidat. Men det trengs flere reformer i Georgia først.