Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side
Bildet viser brannfolk som kommer til T-banestasjonen Parsons Green i London i Storbritannia. En hvit bøtte skal ha eksplodert inne i en T-banevogn her.
Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / NTB scanpix
Vis bildetekst

– Eksplosjon på T-banen i London

Det har vært en eksplosjon ved T-banestasjonen Parsons Green i London. Saken etterforskes som terror, melder kanalen BBC.

Flere personer skal være skadd etter en eksplosjon. Det skal ha skjedd på T-banen ved stasjonen Parsons Green i London i Storbritannia.

Politiet sier at eksplosjonen var terror, ifølge nyhetsbyrået AP. Også kanalen BBC melder dette. Saken etterforskes som terror, ifølge kanalen. 

En hvit bøtte inni en handlepose eksploderte bak i T-banevogna ved Parsons Green. Flere passasjerer har blitt kraftig forbrent i ansiktet, ifølge en reporter fra avisa Metro.

Reporteren sier at vogna så ble fylt av røyk. Folk måtte gå ut på plattformen ved T-banestasjonen.

En kvinne sier at beina hennes ble skadd i trengselen etter eksplosjonen. Hun så store flammer og hørte folk skrike om at en bombe hadde gått av.

Politiet bekrefter de har rykket ut til en hendelse ved T-banestasjonen. Men de sier ikke noe med om hva det dreier seg om. De sier de vil komme med mer informasjon så snart som mulig.

Det ser ut til at meldingene om at det var en eksplosjon kom fra en melding på nettsamfunnet Twitter. Den ble delt av en av passasjerene på T-banevogna der det skjedde.

– Eksplosjon på Parsons Greens distriktslinje-tog. En flammeball fløy ned i vogna. Vi hoppet bare ut av døra, skriver passasjeren.

Politiets bombegruppe, ambulansefolk og brannvesen har kommet til stedet. Det skriver avisa Metro.

Deler av T-banen er nå stengt på grunn av det som har skjedd. Det melder kanalen CNN.