Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Trump skal ha spilt inn avskjeds-video

USAs president Donald Trump spilte mandag inn en video til det amerikanske folk. Der skryter han av det han fikk til i sin periode som president. Det melder flere medier.

Mandag spilte USAs president Donald Trump inn en avskjeds-video. Det melder amerikanske medier som CNN og Washingtom Post. De melder at videoen kommer til å bli publisert tirsdag. I den ramser han opp alt han har fått til fra sine fire år i Det hvite hus. Det blir Trumps avskjed før han flytter til delstaten Florida.

Men vil han gjenta at han mener han egentlig vant valget? Og at seieren ble stjålet gjennom juks? Det er mange spente på å se. Presidenten har ellers vært uvanlig taus i det siste. Det er siden opprøret i Washington 6. januar. Han har også mistet tilgangen til sosiale medier. Han ble stengt ute fra Twitter og Facebook. Årsaken var påstanden om valgfusk.

Tirsdag er Trumps siste hele dag som president. Men det er ikke kjent hva han vil bruke dagen på. I kalenderen hans står det at han vil jobbe fra tidlig morgen til sein kveld. At han vil ta mange telefoner og ha mange møter.