Kultur

Ville rømme fra rollen som Marilyn Monroe

Skuespiller Michelle Williams spiller Marilyn Monroe i en ny film. Det ble hun redd av.

I januar er det premiere på filmen «My week with Marilyn» («Min uke med Marilyn»). Den handler om en uke i den kjente skuespilleren Marilyn Monroes liv. Monroe levde fra 1926 til 1962. Hun spilte inn filmer, sang, var modell og sexsymbol.

Skuespiller Michelle Williams spiller Marilyn i filmen. Men hun syntes ikke det var lett. Hun har fortalt at hun ikke fikk sove om natta. Det var fordi hun følte på mange forventninger. De første dagene av innspillingen var hun skremt. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Jeg var så redd. Å lage denne filmen føltes som å falle fra et stup. Etter den andre dagen sa jeg at de måtte ta passet mitt. Jeg var redd jeg skulle rømme fra hele filmen. Jeg tenkte på å ta toget bort fordi jeg var skremt, sier Williams til det britiske magasinet Elle.

LES OGSÅ: Nordmann jakter på pornofilm med Marilyn

Simon Curtis er regissør i filmen. Han fløy til New York for å tilby Williams rollen som Marilyn. Men Williams ville prøvespille for rollen som alle andre.

– Jeg ville at både jeg og Curtis skulle vite at jeg kom til å klare det. Jeg ville ikke bare si ja uten å vite at det ville gå bra, sier hun.

Nå er filmen ferdig. Men Williams føler fortsatt på forventningene.

– Jeg føler jeg holder meg fast i stupet. Det er mens jeg venter på hva folk skal si om filmen, sier Williams.

Filmen «My week with Marilyn» har premiere 13. januar 2012.

Mer fra Kultur

Siste utgave

På forsiden nå