Kultur

Dette er de mest populære norske TikTok-erne

Den sosiale medier plattformen TikTok er blitt populær. Noen norske TikTokere har fått flere millioner følger.

En av de mest populære nordmennene på TikTok er hunden Honey the Iggy. Hunden har hele 2,9 millioner følgere. Bak henne kommer artisten Girl in Red. Hun har 2,6 millioner følger.

Men de ligger likevel langt Guro Belly. Hun har 7,4 millioner følger. Hun deler innhold om mat. Hun har vokst aller raskest i året som har gått.

Flere artister har også millioner av følger. Alan Walker har 6,6 millioner følger. Marcus og Martinius har 4,7 millioner. Aurora har 4,6 millioner.

Benjamin Bakke viser 4,1 millioner følgere hva det vil si å være en norsk fisker. Like mange følger Julie Lorentzen. Følgerne får bli med henne og kona Camilla i hverdagen. Nå tar de med følgerne på veien til å få et barn.

Suksess på TikTok kan også måles i om en video plutselig blir veldig populær. David Rolandsen Berg opplevde dette. Han la ut en humoristisk video fra en hengemyr. Den har nesten 151 millioner visninger.

– Det har vært et år med inspirerende innhold fra våre norske skapere. Jeg er imponert over alle videoene som har blitt laget og delt i 2022, sier Parisa Khosravi. Hun er kommunikasjons-sjef for TikTok Norden.

Flere fortsetter å bruke TIkTok i Norge. 1,2 millioner nordmenn har registrerte brukere over 18 år.



Siste utgave

På forsiden nå