Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

– Kler meg aldri for å pirre

Artisten Rihanna sier at hun aldri kler seg vågalt for å få oppmerksomhet.

Super-stjernen Rihanna er kjent for å kle seg provoserende. Men hun gjør det ikke for å få oppmerksomhet. Det sier artisten i et intervju med kanalen Access Hollywood.

– Jeg gjør ikke ting for å få en reaksjon eller for å skape debatt. Jeg lever livet mitt slik jeg ønsker. Jeg har det moro. Klærne jeg liker og dras mot, kan iblant være gjennomsiktige. Noen ganger er de veldig dristige, er Rihannas forklaring. I forrige uke laget hun stor oppsikt. Det var da hun dukket opp i en svart og gjennomsiktig topp i New York i USA.

– Bruker jeg ikke BH, er det fordi jeg ikke ønsker å bruke BH. Det er ikke for å få oppmerksomhet, men fordi det ville ødelegge antrekket, sier Rihanna.

Hun skal nå samarbeide med sin tidligere kjæreste Chris Brown. Det er også noe som mange reagerer på. Årsaken er at han ble dømt for å ha banket henne opp i 2009.

– Det er musikk, det er uskyldig, sa Rihanna til programleder Ryan Seacrest. De to skal samarbeide på de nye versjonene av hennes sang «Birthday Cake» og hans «Turn Up The Music».

Klar Tale er på nettsamfunnet Facebook. Trykk «liker» for å følge med.