Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Takk til de gode hjelperne

Takk for at du gjør det du skal. At du lytter til det regjeringen sier. Sammen er vi sterke. Dette kan vi klare.

Takk for at du gjør det du skal. At du lytter til det regjeringen sier. At du og familien din holder dere mest mulig hjemme.

Takk for at du fyller rollen som rektor, forelder og arbeidstaker. At du gjør mest mulig for å hindre videre smitte av viruset korona.

Denne situasjonen vil teste oss alle. Hele verden er i en krise. Land stenger grensene. Livene våre stopper opp. Mange er allerede uten jobb eller er permittert. På få dager er alt vi er vant med, forandret.

Oppi dette står de gode hjelperne. Helse- arbeidere som tester oss for smitte, redder liv og tar vare på de gamle. De ansatte på butikken som fyller hyller og lar oss kjøpe varer. De som kjører rundt med det vi trenger. Og de som gir oss internett eller  tømmer søpla. Da kan vi følge rådene til myndighetene.

Hjelperne er også de frivillige. Som stiller opp for kjente og ukjente. Som setter handleposen på trappa til de som ikke kan gå ut. Som gir omsorg på Facebook. Eller sprer glede og musikken sin i en situasjon det er vanskelig å fatte.

Sammen er vi sterke. Dette kan vi klare. Husk å ta vare på hverandre.