Norge
Bildet viser de fem norske offiserene som døde i flyulykken i Sverige 15. mars. Nå er alle fem funnet og matchet med navn. De døde er Steinar Utne, Truls Audun Ørpen, Ståle Garberg, Bjørn Yngvar Haug og Siw Robertsen.

Har funnet de fem døde

Alle de fem nordmennene som døde i flyulykken i Sverige, er funnet.

Politiet i Sverige har funnet alle de fem norske offiserene som døde i fjellet Kebnekaise. De kræsjet da de fløy et militært Hercules-fly i mars. Nå er kroppene sjekket av leger. De sier alle de fem er funnet. Men deler av kroppene kan fortsatt være i fjellet. 50 til 60 personer leter i området. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

De fem norske offiserene som døde, var Truls Audun Ørpen, Bjørn Yngvar Haug, Siw Robertsen, Steinar Utne og Ståle Garberg.

Ulykken skjedde under militær-øvelsen Cold Response 15. mars. Flyet var på vei fra Evenes i Nordland til Kiruna i Nord-Sverige. Det kom ikke fram. Flyet ble først funnet etter to dagers leting. Det hadde kræsjet i toppen av Sveriges høyeste fjell Kebnekaise.

Det var dårlig vær og bratt på stedet. Flyet var i mange deler. Det jobbes fortsatt med å samle inn deler, ifølge det svenske forsvaret.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå