Norge

13 års fengsel for drap

Mannen skal ha mishandlet kona si i årevis. Nå er han dømt til 13 års fengsel for å ha drept henne.

En 43 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt til 13 års fengsel. Han ble dømt for å ha drept kona. Hun hadde flyttet fram ham og blitt separert, melder kanalen NRK.

Mannen var tiltalt for å ha kvalt kvinnen 3. august i fjor. Han meldte seg selv for politiet og fortalte hva han hadde gjort. Senere samme kveld ble den 39 år gamle kvinnen funnet. Hun lå i vannet ved Larvik havn i Vestfold.

Senere har mannen endret forklaring. Han sier at han fant henne død i kjelleren. Men politiet mener han kvalte henne i baksetet på sin egen bil. 43-åringen var også tiltalt for å ha mishandlet kona i mange år. Politiet mente han også mishandlet tre av de fire barna sine. Det nektet mannen for i retten.

Men retten dømte ham også for mishandling. Mannen må betale over 726.000 kroner til barna sine.

Siste utgave

På forsiden nå