Norge
Bildet viser to personer fra Røde Kors som står med ryggen til.

Roligste påske på fem år

Færre ble skadd i fjellet i påsken. – Vi kan nok takke godt og varmt vær, sier Røde Kors.

Færre personer ble skadd i fjellet i påsken enn tidligere påsker. Organisasjonen Røde Kors hjalp 464 skadde. I fjor måtte de hjelpe 957 skadde personer. Røde Kors sier at årets påske ble den roligste på fem år. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

– Vi kan nok takke godt og varmt vær, sier Kjersti Løvik i Røde Kors Hjelpekorps. Folk klarer seg bedre i fjellet når det er varmt, sier hun. 1.200 frivillige har stått klare til å jobbe for hjelpekorpset denne påsken.

På sjøen var det travelt. Det sier Rednings-selskapet. De har hatt rundt 155 oppdrag, skriver kanalen NRK.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå