Norge
Moss 20200818. 
Innsatsleder Anders Strømsæther. Politiet fikk tirsdag kveld melding om et drap i en bolig i Moss sentrum. En antatt gjerningsperson er pågrepet i boligen på Glassverket i Moss.
Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix

Kvinne drept i Moss

Tirsdag ble politiet varslet om et drap i Moss. En mann i 80-årene er siktet for å ha drept kona si.

En mann ringte politiet. Personen fortalte at det var skjedd et drap i Moss. Politiet dro ut til stedet i 19-tiden tirsdag.

– En person ble funnet død i den aktuelle leiligheten. En antatt gjerningsperson ble pågrepet uten dramatikk på stedet, sier politiadvokat Line Lyche. Hun jobber i Øst politidistrikt. De har sendt ut en pressemelding.

Politiet sier onsdag at den drepte er en kvinne. Hun er i 70-årene. Den pågrepne er kvinnens ektemann. Han er i 80-årene. Mannen er siktet for drap. Det er foreløpig uklart når han kan bli avhørt, ifølge politet.

Anders Strømsæther er politiets innsatsleder på stedet. Han sier til pressen at den siktede ikke er kjent av politiet fra før.

I 21.30-tiden tirsdag var familie ennå ikke varslet. Politiet undersøker blant annet om den drepte har familie i utlandet.

Hendelsen skjedde på Glassverket i Moss sentrum, skriver Moss Avis.

– Vi har kontroll på veldig mye i saken. Det jeg kan si, er at det er ingen grunn til bekymring i nabolaget, sier Strømsæther til avisa.

Politiet etterforsker drapet. De har kontroll på våpenet de tror ble brukt.

– Den pågrepne er foreløpig siktet for drap. Det er foreløpig usikkert om han vil bli avhørt tirsdag kveld, sier Lyche.

Politiet har foreløpig ikke ønsket å si mer om den drepte eller persoen som er siktet for drapet.

Mer fra Norge

På forsiden nå