Norge
Bildet viser byrådsleder i Oslo Raymond Johansen.

Torsdag kommer julerådene for Oslo

Byrådet i Oslo skal si hvilke regler som gjelder i hovedstaden i julen. Det skjer torsdag.

Hvilke regler kommer til å gjelde i julen i Oslo? Det får vi svar på torsdag. Da skal byrådet si hvordan julefeiringen i hovedstden blir.

– Vi kommer til å ha en presse-konferanse på torsdag. Der blir det offentlig hvilke tiltak som vil gjelde i Oslo fram til jul og nyttår, sier Raymond Johansen til nyhetsbyrået NTB. Han er byrådsleder i Oslo.

De må bruke de neste dagene på å vurdere reglene, sier han. Men det vil trolig være nødvendig med strengere regler i Oslo enn i resten av landet. Det er så lenge pandemien med korona-viruset varer, sier Johansen.

– Jeg er glad for at smittetallene fortsetter å synke. Det betyr at vi er på rett vei. Og at den sosiale nedstengingen har effekt. Samtidig er viruset ikke slått ned. Smittetallene er fortsatt for høye.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå