Norge
Væpnet politi rykket ut til et Nav-kontor på Danmarksplass i Bergen mandag formiddag. To personer ble knivstukket. Foto: Marit Hommedal / NTB

Siktede for Nav-drapet er tidligere pågrepet for knivtrusler

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en kvinne på Nav Årstad, ble i 2015 pågrepet for å ha truet to unge kvinner med kniv.

To kvinner ble knivstukket på et Nav-kontor i Bergen. De to var på jobb og ble angrepet i et møte. Én av kvinnene døde. Den andre ble skadd.

Mannen som er siktet for drapet, er tidligere pågrepet for å ha truet to unge kvinner med kniv. Det skjedde i Bergen i 2015.

Hendelsen skjedde ved studentbyen på Fantoft i Bergen 8. juni i 2015. Saken ble henlagt to år senere. Det var ikke gode nok beviser i saken, skriver avisa VG.

– Det handler om et forhold som skjedde for mer enn seks år siden. Vi har lite informasjon om hvilke vurderinger som ble gjort den gang. Siktede skal ha blitt fremstilt for legevakten og fulgt opp av helsevesenet, skriver Gunnar Fløystad til VG. Han er påtaleleder.

VG har snakket med en av kvinnene som ble truet. Hun sier at hun satt på en parkbenk sammen med en venninne da mannen satte seg ned på samme benk.

– Han begynte plutselig å vifte med en kniv og sa at han ville skade oss om vi ikke ringte politiet. Jeg husker han sa «dere ringer politiet nå», sier kvinnen.

Venninnen ringte politiet. Kort tid etter kom politiet til stedet, og mannen ble pågrepet.


Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå