Norge

Innbruddstyv angrep ektepar med øks

En mann har brutt seg inn og angrepet et ektepar med øks. Han er fortsatt ikke pågrepet av politiet.

En mann skal ha brutt seg inn hos et ektepar i Sandnes søndag morgen. Han skal ha angrepet ekteparet med kniv og øks.

Gjerningspersonen er fortsatt ikke funnet. Nå etterlyser politiet vitner fra hendelsen.

Personen kom seg inn i en hagestue i Olinehagen i Sandnes. Da han ble oppdaget av ekteparet som bodde der, skal han ha angrepet dem med kniv og øks.

Kvinnen ble lettere skadd.

Politiet leter etter folk som kan ha sett en mann som vandret rundt i området der angrepet skjedde. Mannen har vært i området mellom klokka 6.00–7.30, søndag morgen.

Gjerningsmannen skal være lys i huden. Han skal ha mellombrunt, kort hår, og kort skjegg.

I en pressemelding opplyser politiet at gjerningspersonen skal være lys i huden og ha mellombrunt kort hår og kort skjegg.

Han er slank, og mellom 180 og 185 centimeter høy. Han skal ha hatt på noe som ligner på mørkt turtøy. Han skal også ha hatt reflekser på skuldrene. Det opplyser Elisabeth Vorland fra politiet i Sandnes i en pressemelding.

– På jakken skal det ha vært reflekser på skuldrene., sier Elisabeth Vorland, seksjonsleder ved etterretning og etterforskning i Sandnes.

Øksen som ble brukt til å true ekteparet, ble liggende igjen der angrepet skjedde. Politiet venter på svar på analyser av våpenet.

Bevæpnet politi lette etter mannen på søndag, men fant ham ikke. Etter å ha snakket med naboer, ble det kjent at flere gjenstander også har blitt stjålet. Blant dem var en sykkel fra en nabobolig.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå