Norge

Prisene kan bli høyere hos Kiwi

Kiwi avslutter prislås-kampanjen sin. Den gikk ut på å ikke øke prisene på flere varer.

Dagligvare-kjeden Kiwi har de siste månedene låst prisene på flere varer. Men nå er kampanjen over.

– Vi har likevel ikke satt opp prisene i dag.

Det sier Kristine Aakvaag Arvin til avisa VG. Hun er kommunikasjons-sjef i Kiwi.

Kampanjen startet med å låse prisene på 145 varer. Det skjedde i september i fjor. Prisene ble låst på 100 varer til 1. februar. Det var ventet at prisene skulle stige i andre butikker på samme tid. Prisene fra leverandørene øker normalt denne datoen.

Arvin vil ikke si hvordan Kiwi vil endre prisene sine fremover. Men dagens prislås vil bli byttet ut med det de kaller en sunnere prislås. Den skal vare ut august. Det innebærer at prisene blir låst på over 150 varer. 100 av dem er sunnere alternativer.

Mer fra Norge

Siste utgave

På forsiden nå