Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Fant rester av lik i bål

Noen fant et bål i Øyer i Oppland torsdag. I bålet lå det rester av det som trolig er en død person.

Politiet i Oppland sier at de etterforsker et mulig drap i Øyer. Det er funnet rester av en død kropp i et bål. Bålet brant fortsatt da politiet kom til stedet i 12-tiden torsdag.

– Det brant da fortsatt på stedet. Det viste seg å ha vært en brann på et lite område. I brannrestene ble det blant annet funnet noe som mest sannsynlig er en død person. Det skriver Gudbrandsdal politidistrikt i en pressemelding.

Politiet kan ikke si noe om kjønn eller alder på personen. Det fant også noen andre ting. Men politiet vil ikke si noe mer om hva de fant. Liket var så forbrent at politiet først var usikker på om det var et menneske. Først torsdag kveld følte de seg ganske sikre.

– Med de opplysninger vi har nå, mener vi at vi har med et drap å gjøre. Politiet har nå ingen mistenkte i saken, sier Olav Sørby til nyhetsbyrået NTB. Han er politimester i Gudbrandsdal politidistrikt.

Det var en vanlig person som så røyk i området nedenfor bommen i Hunderseterveien i Øyer. Området er ved en skogsvei i nærheten av alpinanlegget Hafjell og Pellestova. Personen gikk for å sjekke, og fant det mistenkelige bålet. Politiet ble varslet.

Politiet får hjelp fra Kripos. Restene av den døde er sendt til Oslo. Der skal leger ved Rettsmedisinsk institutt prøve å finne ut hvem den døde er og hva personen døde av. Politiet ber folk som har vært i området i Øyer om å tipse om de har sett biler eller personer.