Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Politiet har funnet ting i vannet

Anne-Elisabeth Hagen er fortsatt borte. Nå har politiet funnet ting i Langvannet som skal sjekkes mot forsvinningen.

Politiet fortsetter etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagen forsvinning. Hun er trolig kidnappet. Hagen har vært borte siden 31. oktober i fjor.

Politiet har undersøkt Langvannet i Lørenskog. Det er rett ved huset der Hagen bor. Det er funnet flere ting i vannet.

– Det ble funnet enkelte gjenstander som må undersøkes nærmere. De skal sjekkes inn eller ut av saken, sa Øst politidistrikt mandag.

Søndag var det kommet inn 1.352 tips i saken.

I forrige uke ble det kjent at kidnapperne hadde tatt kontakt. Advokat Svein Holden snakker for familien. Familien fkk en melding 16. januar. Meldingen ble sendt til en digital plattform. Dette er den samme digitale plattformen som kidnapperne krever penger på, ifølge Holden.

Politiet kan ikke si så mye mer om saken nå.

– Vi vurderer hele tida hva vi til enhver tid kan fortelle, skriver Øystein Stavdal Paulsen i politiet i en pressemelding.

Anne-Elisabeth Hagen er 68 år gammel. Hun ble trolig bortført fra huset der hun bodde. Kvinnen er gift med investor og milliardær Tom Hagen. Forsvinningen er blitt holdt hemmelig fram til nylig. Politiet har sagt at det har kommet trusler. Kidnapperne har bedt om løsepenger i digitale penger, krypto-valuta, for å slippe henne fri.