Hør teksten
Dine innstillinger

Bakgrunnsfarge

Tekst-type

Tekst-størrelse

Forklar ord med symboler

Vise bilder

Som abonnent på Klar Tale får du:

Läs mer
Artikkel Side

Siktet for å ha drept 28-åring

En 21 år gammel mann er siktet for å ha drept Said Bassam Chataya. Drapet skjedde ved en bensinstasjon.

Søndag forklarte 21-åringen seg for politiet. Politiet har siktet ham for å ha drept Said Bassam Chataya. 28-åringen ble knivstukket flere ganger fredag. Det skjedde utenfor en bensinstasjon i Bergen i Hordaland. 28-åringen var død da han kom til sykehuset.

– Han husker en del nå som han ikke husket i det første avhøret, uten at jeg kan gå inn på detaljer rundt dette, sier forsvarer Jørgen Riple til avisa Bergens Tidende. Men advokaten sier at 21-åringen ikke vil si noe om skyld.

21-åringen og 28-åringen kjente hverandre fra før.

– Han har en relasjon til avdøde, så han synes dette er trist overfor sin egen og fornærmedes familie, sier Riple til Bergens Tidende.

Advokaten sa til Dagbladet at det har vært en konflikt mellom de to.

Mandag vil 21-åringen bli tatt med til retten. Politiet ønsker å varetektsfengsle ham.

Det var flere til stede da knivstikkingen skjedde. Ni andre personer er siktet for grov kroppskrenkelse, ifølge politiet. To andre menn er siktet for falsk forklaring. De siktede er født mellom 1987 og 2000. Alle de siktede er pågrepet av politiet.

11 av de siktede er norske statsborgere, men er av utenlandsk opprinnelse. Én person har utenlandsk statsborgerskap, men har oppholdstillatelse i Norge. Ingen av de siktede er ukjent for politiet.

Flere av de siktede er dømt fra før, skriver avisa VG.

Drapet er fanget opp på video av et overvåkingskamera. Videoen viser slagsmål. Den viser også at 28-åringen ble stukket flere ganger i overkroppen.

Politiet brukte det videoen viste for å sikte 21-åringen for drapet. Det skriver nyhetsbyrået NTB.